Verbeter met dit verbluffende verbeteringsmiddel het geheugen!

Verbeter met dit verbluffende verbeteringsmiddel het geheugen!

Als je een nieuwe, geavanceerde benadering van geheugenverbetering wilt om het geheugen in het algemene dagelijkse leven te verbeteren of om ADD/ADHD te bestrijden, vraag dan je arts om fosfatidylserine voor te schrijven.

Deze verbinding verbetert het geheugen en de concentratie bij mensen die lijden aan leeftijdsgebonden geheugenverlies en vroege stadia van de ziekte van Alzheimer. De huidige geneesmiddelen op de markt voor het verbeteren van het geheugen zijn Cognex (tacrine) en Aricept (donepezil), de enige door de FDA goedgekeurde voorgeschreven medicijnen voor geheugenverbetering.

Fosfatidylserine lijkt in onderzoeken net zo goed, zo niet beter, te werken als deze twee geneesmiddelen en heeft geen schadelijke bijwerkingen. Van Tacrine is bekend dat het leverbeschadiging veroorzaakt. Voor anderszins gezonde personen, die simpelweg hun mentale vaardigheden en hun geheugen in het algemeen willen verbeteren, is de optimale aanbevolen dosis dagelijks een capsule fosfatidylserine van 100mg.

Voor ernstiger geheugenverlies werken twee of drie capsules van 100mg per dag vaak veel beter. Van meer dan 300mg per dag is niet aangetoond dat het een merkbare verbetering in het geheugen veroorzaakt. Fosfatidylserine kan ook samen met het andere populaire geheugenverbeteringssupplement Gingkgo biloba worden ingenomen. Dus wat is de optimale dosering voor het toevoegen van Gingkgo biloba aan het gebruik van fosfatidylserine? Voor elke 100mg fosfatidylserine moet je 40mg Gingkgo biloba innemen.

Het innemen van alleen Gingkgo biloba heeft niet de opmerkelijke resultaten die van fosfatidylserine zijn aangetoond. Als je de twee samen zou innemen, zou het uiteindelijk kunnen helpen om de resultaten te bereiken waarnaar je op zoek bent. Deze formule werkt ook geweldig voor patiënten met ADD/ADHD. In een recent onderzoek van de Universiteit van Westminster merkte 70% van de studenten met klinische ADHD na het innemen van fosfatidylserine gedurende een maand vanwege de geheugenverbetering betere prestaties tijdens het studeren.

Zowel Gingkgo biloba als Phosphatidylserine worden in reformwinkels verkocht en hebben geen ongewenste bijwerkingen zoals de reguliere ADD/ADHD-medicijnen Ritalin, Adderall, Concerta, Strattera enz. Met dit effectieve arsenaal aan supplementen voor geheugenverbetering is het echt niet nodig om gevaarlijke medicijnen te gebruiken om het geheugen te verbeteren. Bezoek onze website voor meer informatie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *